Kylätalon Matkaparkki.com

Tule, pysähdy ja nauti rauhasta. Kylätalolla voit olla ihan omassa seurassa tai osallistua Kylätalolla järjestettäviin tapahtumiin. 

Tutustu Kylätaloon

Varaa paikkasi Matkaparkki.com 

Matkailijoille on varattu 5 sähköpaikkaa. Kolme niistä on etupihan parkkialueella ja kaksi Kotikuusen juurella nurmikolla vastapäätä parkkialuetta.  Pihalle voit pystyttää myös teltan.

Kylätalon takana on aina avoinna oleva WC, jossa on myös vesipiste. 
Takapihalla on myös tulistelupaikka “inkkariteltassa”, joka on vierailijoiden vapaassa käytössä.  Kuivia puita löydät läheisen varaston lipan alta. 

Uimapaikka löytyy n. 500 m päästä Kuusiniemensillan (Kuusiniementie) pohjoispuolelta. Uimapaikalla on laituri, josta on helppo lähteä kajakilla tai SUP-laudalla.  Laiturin vieressä on soutuvene, joka on kävijöiden vapaassa käytössä. Uimakopista löydät erikokoisia pelastusliivejä. Alueella on myös Eco-huussi ja liiteri. Kunnossapidosta vastaa kyläyhdistys.

Kylätalolta on helppo lähteä pyörälenkille. Jokivartta reunustaa hyvinhoidetut penkkatiet, joita pitkin pääset joko kirkonkylälle Pohjoispuolen penkkateitä  tai voit tehdä pyörälenkin Helaakoskelle Uimussuvannontietä. Jälkimmäiselle 12 km reitille on tulossa kesän 2023 aikana Taidereitti, johon kyläläiset tekevät ns. Itetaidetta matkan varrelle.

Voit pyöräillä myös Oravisjärvelle, jossa on kota sekä  tulistelupaikka. Järvellä on helppo hiljentyä ja kuunnella hiljaisuutta. Samalla voit tutustua alueen lintuihin. Järvessä kasvatetaan kaloja, joten kalastamaan sinne ei kannata mennä. Kodan seinään on kiinnitetty taulu, jossa on kerrottu mitä tarkoitusta varten Oravisjärvi on.

Pyöräilykarttoja on Kylätalon pyöräkatoksessa olevassa INFO -laatikossa. Pyöräilyreitit ovat tulossa myös sähköiseksi alkukesän 2023 aikana.

Takapihalla avoin wc ja vesipiste -tila
Scroll to Top